081226 39+
Lite samandragningar i dag. Magen blir helt oprovoserat hård som en kanonkula. Känt mej lite "anorlunda" i kroppen. Men inga tecken på att något skulle vara på gång. 7 dagar kvar. Å alla undrar: kommer hon detta året eller nästa?
081227
Den berömda väskan är packad. BB väskan. I den ska dom söta kläderna finnas. Men vad ska man mer ta med? Trosor, bh.. ja ja jag tror allt är med. Men än tror jag inte att det är på gång, men den ska ju vara packad lite innan. Känns kanske som att magen har sjungt lite. Jag har den i knät när jag sitter i soffan.
081228
Henrik fyller 28 år idag! Grattis! Inga bäbisar i födelsedagspresent tror jag.. Men jag känner mej lite lurig på kvällarna. Mycket samandragningar, förvärkar som faktiskt gör lite små ont. Men det är ju inte ovanligt så här i slutet. Signe ligger inte stilla en sekund. Och hon verkar bli skit arg när magen drar i hop sej. Inte konstigt måste ju bli extra trångt.
081229
Henrik fick ingen bäbis i födelsedagspresent. Och magen känns ju alltid fin och lung på morgonen. Hela familjen sov till 10 idag ( ! ) Då det ringde på Henriks mobil och vi blev väkta. Kallt och fint ute idag.

Jag är trött som få. Känner mej små sjuk. Får se vad som händer, om det beror på sömnbrist eller om jag har en bacill.
081230
En bacill it is... Jag har 39 graders feber och har legat i sängen hela dagen. Hostar så tårarna sprutar. Hostar så jag kräks. Japp sjuk. Kul kul...
081231
Så kom hon i raketfart på årets sista dag! Inget blev som jag trodde. Som vanligt hade jag lite vad jag trodde för värkar. Plupp låter det i magen och känner hur det rinner till. Går på toa och tittar och då har vattnet gått och är lite grönt. Bajs i vattnet. Klockan 02:42 ringer vi Stina som kommer jätte fort för att passa Idun. Ringer Mölndal och vi är välkommna. Sedan går det fort. Värkarna kommer intensivt och går nästan i varandra. Dom gör ont. En i hallen, en på väg till bilen sedan i bilen hela tiden.

Henrik kör som en rally förare genom natten. Jag flåsar. Väl framme, vi ringer på klockan. Tar lite tid innan dom öppnar. Hissen upp till våning 11. Vi kommer till ett undersöknings rum och bm vill ha mitt personummer. Jag har ONT! Ser ingen det? Bm går, men Henrik får ringa på henne. Det trycker ju på! 4 kvinnor kommer inrusande och kör sängen till ett förlossningsrum, drar av mej byxorna. Jag vill ha lustgas!!! Bm kollar hur öppen jag är. 10 cm bara till att krysta på. Äntligen får jag lustgas! Men det hjälper inte så mycket nu. Signe föds 03:54. Hon skriker direkt. Hon har kvar lite vatten i lungorna och dom får suga henne. Jag får upp henne på min mage. Hon är fin! Jag har spruckigt en del, men inget farligt. Jag blir sydd. Vi får macka och sedan åka ner till bb. Har fortfarande feber 38,2. Jag får närsdroppar och feber nedsättande. Vi sover. Vi beundrar vårat underverk. Vid 11 Kollar doktorn hur Signe mår och han tycker hon är fin och bra. Klockan 16:40 åker vi hem.
Fyrverkerierna lyser upp himlen. Bara för oss och våran fina bäbis.

Nu skriver jag på vanliga sidan igen
http://anya.lustgas.nu/Idun/
Om någon vill ha lösen är det bara att maila och fråga.
Skriv hit!