Signe månad för månad


16 veckor i magen.


1 dag - 090101


1 månad - 31 januari 2009
Signe är en älskad lillasyster! Hon sover mycket och är oftast nöjd. Hon har haft en släng av torsk på tungan, men det botade vi med bikarbonat. Det första leendet fick Idun när Signe var 27 dagar. Idun skojjade med henne och sjung för henne.


2 månader - 28 februari 2009
Signe ler och pratar mycket! Hon sover bra på nätterna. Ammar 2 gånger oftast. Somnar vid 20:00.

Hon är väldigt mammig. Signe är stark i kroppen. Håller man hennes händer vill hon ställa sej upp. Men man får fortfarande passa hennes huvud. Bästa ställer enligt Signe är vid mammas tuttar eller på skötbordet.


3 månader - 31 Mars 2009
Hon är nog den gladaste bäbisen jag vet! Hon sover på mage om nätterna och ammas oftast bara en gång. Hon tycker om att suga på sina händer. Hon ser sina leksaker och hon verkar fundera på hur man kan få tag på dom. Hon kan rulla från rygg till mage. Hon vill vara med. Sitta i knät vid bordet. Hon älskar när man pussar henne. Hon har höga glädje tjut. Hon pratar mycket. Hon hatar sin napp. Och att dricka ur nappflaska är riktigt läskigt. 5625g och 61 cm Signe. Lagom lång och lagom tjock.


4 månader - 1 maj
(en dag sen)
Signe gör prutt ljud med munnen. Är väldigt glad för det mesta. Signe har fått en egen stol vid bordet och har provat att äta gröt. Det blir kladdigt och mer gröt åker ut än in. Signe biter och drar i mina bröst vårtor. Tur att hon saknar tänder. Signe hittar sina fötter. Hon tar tag i sina leksaker. Hon skrattar så det låter!

*